DAAD Architecten

Over DAAD Bouwkunde

DAAD Bouwkunde heeft een rijke ervaring in het begeleiden van derden en hun projecten. Deze ervaring gaat terug op de Openbare Bibliotheek (architect Giorgio Grassi) en het Waagstraat-complex (architect Adolfo Natalini), beide gerealiseerd in Groningen. Voor deze internationale toparchitecten verzorgden wij de technische uitwerking, de bouwkostencalculaties en de complete uitvoeringsbegeleiding. Deze specifieke deskundigheid bieden wij aan voor opdrachtgevers en collega-architectenbureaus.

Door onze inbedding in een volwaardig architectenbureau – DAAD Architecten – is DAAD Bouwkunde bekend met alle aspecten van zorgvuldige architectuur, die inspeelt op de wensen van de klant. Wij spreken de taal van ontwerpers én opdrachtgevers. Daardoor kunnen wij snel schakelen en maatwerk leveren. Van kleine projecten tot grote en complexe uitvoeringsopgaven: ze zijn bij ons in goede handen.

Op alle opdrachten is de DNR van toepassing waarin de rechtsverhouding  opdrachtgever – architect is vastgelegd.  Download DNR.
Doormiddel van deze link kunt u onze privacy verklaring inzien. Privacy verklaring DAAD Architecten