DAAD Architecten

Voor wie werken wij

Of het nu gaat om een echtpaar dat een tuinhuis wil laten bouwen, een collega-architect die bouwkundige capaciteit nodig heeft of een marktpartij met een woningbouwplan; zij zijn bij DAAD Bouwkunde aan het goede adres. Wij werken voor allerhande opdrachtgevers: particulieren, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, gemeenten, ondernemers, agrariërs, bouwbedrijven en niet te vergeten architectenbureaus. Ons pakket aan dienstverlening is hierop afgestemd.

Bij het begin van ieder project gaan wij in gesprek met de klant en bepalen gezamenlijk waar precies behoefte aan bestaat. Wij weten waar onze opdrachtgevers mee te maken hebben in hun eigen praktijk en snappen hoe architectenbureaus functioneren. Daardoor komen we snel tot de juiste aanbieding. Onze medewerkers denken oplossingsgericht, van het eerste idee tot en met de realisatie op de bouwplaats.

De projecten die DAAD Bouwkunde de afgelopen jaren heeft begeleid weerspiegelen de variatie aan opdrachtgevers. We hebben nieuwbouwprojecten begeleid, maar ook de nodige renovaties en herbestemmingen. Woningbouw is ons zeer vertrouwd, maar dat geldt ook voor utilitaire gebouwen (scholen, zorgcomplexen, multifunctionele accommodaties).