Skip to content

Inloopmiddag Ecowoningen Exloo: 13 oktober 2022

Op 13 oktober organiseren we een inloopmiddag in onze ecologische woningen in Exloo.
Hier kunt u van dichtbij ervaren hoe duurzaam wonen er uit kan zien in 2030.

“Gezond wonen voor iedereen bereikbaar maken”, dat is de doelstelling van onze ecologische conceptwoning, die we in samenwerking met M3 energie hebben ontwikkeld. Corporatie Woonservice heeft het lef getoond deze woningen te willen bouwen en het eerste resultaat is nu zichtbaar!

Aan de Molenweg in Exloo zijn de eerste vier van de acht ecologische woningen gereed en ook al klaar voor de toekomst. Met een MPG score lager dan 0,5 voldoen de woningen nu al aan de gestelde eisen van 2030.

Kom naar de inloopbijeenkomst

Op donderdag 13 oktober organiseren we samen met alle partijen een inloopbijeenkomst aan de Molenweg 19, te Exloo. Zo kunt u zelf kennis maken met deze unieke woningen.

De inloop vindt plaats op de volgende momenten:

Inloopmoment 1: 13.00 – 14.00 uur
Inloopmoment 2: 14.30 – 15.30 uur
Inloopmoment 3: 16.00 – 17.00 uur

Via www.woonservice.nl/exloo kunt u zich aanmelden voor een van deze inloopmomenten.
Lees hier meer over onze visie op bio-based bouwen.

Voor wie?

De inloopbijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam, ecologisch wonen en bouwen.

Dit kunt u verwachten

De 2-onder-1-kap woningen zijn geschikt voor 1- en 2-persoons huishoudens. Met een douche en slaapkamer op de begane grond zijn de woningen ook nog eens levensloop bestendig. De woningen zijn bio-based gebouwd; dit wil zeggen dat de materialen afkomstig zijn uit de natuur. Wanden en vloeren zijn gemaakt in houtskeletbouw en als isolatiemateriaal is stro gebruikt, een materiaal dat snel groeit, betaalbaar is en een uitstekende isolerende werking heeft. Verder zijn de woningen voorzien van een lucht-waterwarmte pomp en een mechanisch ventilatiesysteem. De dampopen constructie zorgt voor een prettig binnenklimaat.

Deze middag zijn de projectleider van Woonservice, de architect, aannemer en installateur aanwezig om de diverse toepassingen in de woning te laten zien en om uw vragen beantwoorden.


Zien we u op donderdag 13 oktober? Hopelijk tot dan! 
Aanmelden kan via deze link