Skip to content

Jubileum voor Karin Hoeksema

Vandaag vieren we bij DAAD een mijlpaal. Onze collega Karin Hoeksema had op 8 februari 1999, 25 jaar geleden, haar eerste werkdag. In die kwart eeuw dat ze het secretariaat nu bemant, is ze uitgegroeid tot onmisbaar onderdeel van ons bureau.

Als secretaresse was de overgang naar de ‘mannenwereld’ van de bouw wel even wennen. “Ik was nog nooit op een bouwplaats geweest”, vertelt Karin. “Maar door de excursies kon ik met eigen ogen zien wat voor projecten we met DAAD realiseerden. En daarnaast was het ontzettend leuk om je collega’s op een andere manier te leren kennen.”

In haar werk liet en laat Karin zich niet beperken door haar takenpakket, maar neemt zij op zich wat in haar optiek nodig is om het bureau en haar collega’s verder te helpen. Altijd staat ze voor iedereen klaar. Haar energie en enthousiasme lijken oneindig, maar daarin heeft ze in de loop der jaren veel ‘harde’ lessen geleerd.   

“De belangrijkste les is denk ik dat de meeste organisaties het beste functioneren als er zowel mannen als vrouwen werken”, aldus Karin. “Die balans is belangrijk. Niet alleen het praktisch doorpakken, maar ook oog hebben voor de sfeer op de werkvloer.”

Karin is met haar stralende en hartelijke persoonlijkheid, maar ook alertheid, scherpte en wijsheid
van grote betekenis voor DAAD en we hopen dat ze dat nog lang zal blijven.

Als onze rots in de branding willen we Karin hierbij van harte bedanken voor al haar inzet en collegialiteit van de afgelopen 25 jaar!


Wil je meer weten over ons bureau ?  
Blijf op de hoogte via LinkedInInstagram of Facebook .