DAAD Architecten

Melkfabriek De Groeve houdt open huis

Zoals te lezen is in het artikel ‘Verbouwing melkfabriek De Groeve: ‘Er moet nog heel wat gebeuren voordat het geschikt is’ van RTV Drenthe zijn er herbestemmingsplannen voor de melkfabriek in De Groeve.

Zaterdag 28 november zijn alle belangstellenden welkom in de voormalige melkfabriek in De Groeve nabij Zuidlaren.
Er zullen verschillende activiteiten plaatvinden waaronder rondleidingen, presentaties over de herbestemmingsplannen en verschillende activiteiten voor kinderen. Een unieke kans om meer over de historie van het pand te weten te komen en de fabriek te bekijken voordat deze gerestaureerd wordt. Maar natuurlijk ook om de toekomstplannen en het ontwerp te komen bewonderen. DAAD Architecten heeft in samenwerking met initiatiefneemster Patty Groenland de afgelopen periode hard gewerkt aan een ontwerp waarin onder andere een medisch centrum, een lunchcafé en een bed & breakfast zijn opgenomen en ziet er naar uit om dit op deze open dag aan u te presenteren.

Voor meer informatie: houdt het evenement op facebook in de gaten via https://www.facebook.com/events/907218279343836/.
Link naar artikel van RTV Drenthe https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/102528/Verbouwing-melkfabriek-De-Groeve-Er-moet-nog-heel-wat-gebeuren-voordat-het-geschikt-is