Skip to content

Participatie in deze tijd

DAAD is één van de teams die een visie maakt voor de huidige Cambuur-locatie in Leeuwarden. Samen met de belanghebbenden en bewoners gaan Rob Hendriks en Martijn Prins in een drietal sessies de verschillende wensen onderzoeken.

De eerste sessie vond eind februari bij één van de bewoners thuis plaats. Met z’n allen zaten we rond een grote maquette om met uiteenlopende modellen en blokken te schuiven. Op deze manier waren de verschillen voor iedereen direct inzichtelijk.

De tweede sessie hebben we op afstand verzorgt en dus helaas zonder een grote maquette gedaan. Maar met een PDF-presentatie en opgenomen video hebben we het plan stap voor stap toegelicht. De dagen erna hebben we alle belanghebbenden in 1-op-1 (telefoon-) gesprekken naar hun mening gevraagd. Alle opmerkingen op het plan gaan we verwerken. Zo komen we tot een aangepaste visie. Deze zullen we weer met een video vatten en op YouTube met ons team delen. Op deze manier voelen alle belanghebbenden zich toch gehoord en is het nog steeds een plan van het hele team.