Skip to content

DAAD Architecten is een middelgroot maar compleet architectenbureau dat opdrachtgevers specifieke antwoorden kan geven op complexe vraagstukken.

DAAD is hét bureau voor ontwerp, onderzoek, stedenbouw, bouwtechniek, calculaties en duurzaam bouwen. Ons team werkt binnen drie afdelingen integraal samen aan projecten in Noord en Oost Nederland en kan opdrachtgevers volledig ontzorgen. Dat betekent dat we gaan voor een goed en betrokken proces, waarbij we samen met de opdrachtgevers op reis gaan.
Wij realiseren projecten die daadwerkelijk bijdragen aan de omgeving. Binnen de afgesproken tijd en het budget. Wij staan daarbij voor kwaliteit, betrokkenheid, duurzaamheid, innovatie en betekenis.
Met onze onderzoekende houding past het ons goed om te werken in gevoelige landschappen en te ondersteunen bij transformatie en restauratie van bijzondere gebouwen.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor een persoonlijke afspraak in Beilen of op locatie.

Rob Hendriks
rob@daad.nl

Functie: Architect & DGA DAAD

Na mijn studie aan de TU Delft werkte ik vijf jaar bij Lucien Kroll in Brussel. Daarna richtte ik met drie partners DAAD op, als voortzetting van architektenburo Cor Kalfsbeek. Ik ben betrokken bij diverse onderzoeks- en ontwerpopgaven, vervul de rol van Stadsbouwmeester in Enschede en van stedenbouwkundig supervisor in Midden Groningen. Daarnaast ben ik incidenteel als docent werkzaam bij de Academie van Bouwkunst in Groningen en Artez in Zwolle.