Skip to content

Inloopmiddag Ecowoningen: 26 maart 2024

De vier ecowoningen in Aalden zijn klaar! Op 26 maart 2024 organiseert Woonservice een inloopmiddag voor iedereen die van dichtbij wil ervaren hoe duurzaam en betaalbaar wonen er in 2030 uit ziet.  

“Gezond en biobased wonen voor iedereen bereikbaar maken”, dat is de doelstelling van onze ecowoning, die we in samenwerking met M3 energie hebben ontwikkeld. Dankzij de vruchtbare samenwerking met de woningcorporatie Woonservice is nu de tweede serie ecowoningen in Aalden gerealiseerd.

Lees hier meer over de ecowoningen
Lees hier meer over onze visie op bio-based bouwen.

De 2-onder-1 kap woningen zijn geschikt voor 1- en 2 persoons huishoudens en daarnaast levensloopbestendig. De ecowoningen bestaan bijna geheel uit biobased materialen; wanden en vloeren zijn gemaakt in houtskeletbouw en geïsoleerd met stro. In deze tweede serie is ook het bouwproces verder geoptimaliseerd, doordat Van Dijk Bouwgroep bijna de gehele woning prefabriceert in de fabriek.

Kom naar de inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopmiddag op dinsdag 26 maart kunt u niet alleen kennismaken met deze unieke woningen, maar ook al uw vragen te stellen. Zowel de projectleider van Woonservice, de architect van DAAD, als de aannemer en installateur zullen aanwezig zijn om diverse toepassingen in de woningen te laten zien.

Datum: dinsdag 26 maart 2024
Tijd: 13.30 – 16.00u
Adres: Molenwijk 1-4, Aalden
Aanmelding: via de website van Woonservice

Partners
Woonservice
Van Dijk Bouwgroep
WOOWN® prefabbouwconcepten
Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

Wil je meer weten over onze biobased projecten ?  
Blijf op de hoogte via LinkedIn of  Instagram.